نتیجه پایه یازدهم اعلام شد + لینک مشاهده نتایج (۹ مرداد ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۸ هزار گذرنامه زیارتی در خراسان رضوی درمان جدید برای طاسی سر مردان گشت‌های ویژه پلیس آگاهی ۱۴۵۱ خودروی مسروقه در سراسر کشور را کشف کردند حجامت یا اهدای خون | حجامت کنیم یا خون هدیه کنیم؟ عوارض استفاده از ماهی‌تابه‌های نچسب | «تب دود» چیست؟ وزش باد‌های غبارآلود ۱۲۰ روزه در خراسان رضوی و استان‌های شرقی کشور کمبود گروه‌های خونی A مثبت و منفی در خراسان رضوی نقش موثر خواب در بهبود کیفیت زندگی | قبل از خواب وسایل الکترونیکی را خاموش کنید صدور ۳۰۰ هزار گذرنامه زیارتی برای زائران اربعین عدم حضور گروه‌های حساس در فضا‌های گرم| میگرن و ام اس در گرما تشدید می‌شود حدود ۶۵۰ هزار نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند درخواست پلیس از زائران اربعین برای تردد به مرزها با وسایل نقلیه نتایج آزمون سردفتری اسناد رسمی اعلام شد (۹ مرداد ۱۴۰۳) انسداد ۳۸۷ حلقه چاه غیرمجاز در خراسان‌رضوی پشه آئدس در کمین است | نیش پشه آئدس در طلوع و غروب آفتاب گزنده‌تر است اعتراف به قتل پای بساط قمار در مشهد + عکس برگزاری کارگاه کشوری ثبت و طبقه‌بندی علل بیماری‌ها و مرگ ومیر به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزایش ۲۵ تا ۳۰ درصدی مسافران هوایی به عراق در ایام اربعین هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص مصرف بی‌رویه و خودسرانه آنتی‌بیوتیک‌ها
سرخط خبرها

تاثیر کنجد در کاهش خطر ابتلا به پارکینسون

  • کد خبر: ۶۲۰۸۰
  • ۰۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۰:۳۲
تاثیر کنجد در کاهش خطر ابتلا به پارکینسون
یک مطالعه جدید نشان می‌دهد خوردن دانه‌های کنجد می‌تواند با جلوگیری از آسیب به سلول‌های عصبی، خطر ابتلا به بیماری پارکینسون را کاهش دهد.
به گزارش شهرآرانیوز، دانشمندان دانشگاه "اوزاکا سیتی" ژاپن، ماده شیمیایی سی سامینول موجود در دانه‌های کنجد را بر روی سلول‌های پارکینسون آزمایش کرده و آن را به موش‌ها خوراندند تا تأثیرش را بر روی سطح دوپامین و سلول‌های عصبی مغز ببینند.

بیماری پارکینسون یک اختلال عصبی است که حرکت را مختل کرده و باعث سفتی بدن می‌شود؛ همچنین می‌تواند به از دست رفتن تعادل، لرزش در دست‌ها و اختلال گفتار منجر شود.

نویسندگان این مطالعه کشف کردند که ماده سی سامینول از بدن در برابر آسیب سلول‌های عصبی که باعث بیماری پارکینسون می‌شود، محافظت می‌کند و این می‌تواند درمانی برای پارکینسون باشد.

آن‌ها دریافتند موش‌هایی که به بیماری پارکینسون مبتلا شده اند و ماده شیمیایی سی سامینول را مصرف کرده اند، شاهد بهبود سطح دوپامین، تعادل و عملکرد حرکتی هستند.

محققان ژاپنی همچنین تاثیر آزمایش خود را در کاهش خطر ابتلا به بیماری پارکینسون امیدوار کننده دانستند و اکنون برای شروع آزمایشات بالینی به سرعت در حال حرکت هستند.
 
بیماری پارکینسون از هر ۵۰۰ نفر ۱ نفر را درگیر می‌کند، باعث سفتی عضله، حرکت آهسته، لرزش، خواب آشفته، خستگی مزمن و کیفیت پایین زندگی می‌شود.

همچنین پارکینسون یک بیماری عصبی پیشرونده است که به سلول‌های بخشی از مغز که حرکت را کنترل می‌کند، آسیب می‌رساند. در حال حاضر هیچ درمانی برای آن وجود ندارد و هیچ راهی برای جلوگیری از پیشرفت بیماری کشف نشده است، اما صد‌ها آزمایش علمی در حال انجام است تا راهی برای درمان و پیشگیری آن پیدا شود.

روغن دانه کنجد یک ماده محبوب برای آشپزی است و با استخراج روغن‌های چرب از دانه‌ها و دور انداختن پوسته آن، درست می‌شود.

این تیم ژاپنی دریافته است که این پوسته‌های زائد حاوی مقادیر زیادی از ماده شیمیایی سی سامینول است که می‌تواند باعث محافظت در برابر بیماری پارکینسون شود.
 
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->